Vilka tjänsteleverantörer och erbjudanden kan jag välja mellan?

För att se vilka tjänster som finns tillgängliga i vårt fibernät är du välkommen att besöka vår hemsida. Där kan du kan läsa mer om våra tjänsteleverantörer, samt jämföra deras priser och erbjudanden.

Har du frågor angående priser och erbjudanden är du välkommen att höra av dig direkt till önskad leverantör.
IP-Only Kundservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Här i Skebokvarn har vi fått flera försäljare vid dörren eller i telefon trots att anslutningen inte är färdig förrän tidigast efter årsskiftet. Jag vill i lugn och ro kunna jämföra vad de olika tjänsteleverantörer har att erbjuda.

Ni skriver : För att se vilka tjänster som finns tillgängliga i vårt fibernät är du välkommen att besöka vår hemsida. Där kan du kan läsa mer om våra tjänsteleverantörer, samt jämföra deras priser och erbjudanden.
    Jag får det inte att fungera!
    Försöker gå in på privat men hamnar mest hela tiden på företag eller så går det inte att fylla i någon adress när man bli ombett till det.
    Vad göra?
    MM
  • Du skriver in din adress i rutan på vår hemsida, lägger in en bild nedan:

Om din adress är färdig installerad kommer du kommer de tjänster du kan välja att komma fram längre ner på sidan.