Vi är intresserade av ett gruppavtal, vart vänder vi oss?

En utsedd person från styrelsen, vanligtvis ordförande, behöver kontakta oss på IP-Only. Ring oss på 0200 43 00 00 och sedan knappval 2. Tänk på att ha uppgifter till hands såsom antal lägenheter, befintlig lösning för TV och Internet och önskemål på vilken tjänsteleverantör ni vill använda.
Ni blir sedan kontaktade med en offert och efter att ni har beställt tar den utvalda tjänsteleverantören över kontakten.

Ett gruppavtal är ett kollektivt abonnemang för föreningar. Med ett gruppavtal får alla i föreningen sitt bredband och tv från en och samma leverantör vilket gör att de kan erbjuda sina tjänster till en lägre kostnad än vad det skulle bli om alla boende valt tjänsteleverantörer enskilt. Besparingen kan bli upp till 78 % för varje boende.