Varför ska jag välja att installera fiber när jag är nöjd med min ADSL uppkoppling?

Fiber är en mer stabil anslutning än vad ADSL är då det innebär att du får en signal via optiskt ljus. Detta gör att det går att komma upp i höga hastigheter och du kan överföra stora mängder datatrafik.

Fiber är en statlig satsning att alla ska kunna ha fiber till 2025. Ett fibernät är en långsiktig investering som går att jämföra med telenätens livslängd. Fibernätet kommer att fungera i flera generationer framöver. Om du ansluter dig till fibernätet ökar du värdet på din fastighet samtidigt som den blir mer attraktiv och lättare att sälja.

Kolla gärna på vår video som beskriver vad fiber är.
Eller se närmare över sju bra anledningar att beställa fiber.