Varför måste jag få en box installerad utomhus? Kan jag inte få en inomhus endast?

Utomhusboxar används i de flesta av våra områden och förenklar installationen både för oss och dig som kund.
Boxen sätts upp i samband med projekteringsmötet vilket gör att vi endast behöver besöka dig 1 gång till för installation inomhus.

Det underlättar även för eventuella felsökningar i framtiden då du som kund inte behöver vara på plats för att släppa in tekniker i fastigheten.

Det finns ingen möjlighet att sätta denna box invändigt, vi placerar en box på utsidan och inomhus sätts din fibermottagare upp där du sedan kopplar in din utrustning.

Måtten för utomhusboxen:

Höjd: 212 mm
Bredd: 143 mm
Djup: 42 mm

Bild på utomhusboxen: