Varför finns inte den leverantören jag vill ha?

De leverantörer som vi samarbetar med och som erbjuder tjänster i vårt öppna nät, väljer själva vart i landet de vill erbjuda sina olika tjänster.

Vi på IP-Only har ett öppet fibernät där cirka 30 leverantörer är med och levererar sina tjänster. För att se vilka leverantörer du kan välja mellan kan du gå in på vår hemsida och skriva in din adress.
IP-Only Kundservice (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.