Varför har ni höjt priset mot tjänsteleverantören?

IP-Only strävar efter att ha Sveriges bästa öppna fibernät med marknadens bredaste utbud av tjänsteleverantörer där kunden själv kan välja den leverantör som passar bäst. Det är en garanti för en sund konkurrens och därmed en rättvis prissättning för kunden.

Ibland behöver nätägare, däribland vi själva, göra en naturlig justering av prissättningen mot tjänsteleverantörerna, vilket kan speglas i slutkundspris. Det är dock den enskilda tjänsteleverantören som bestämmer priset gentemot slutkunderna.

På vår hemsida erbjuds flera olika tjänster där du kan jämföra priser, bindningstider, bredbandshastigheter och eventuella kampanjer. Vi tror på ett öppet och neutralt nät där alla tjänsteleverantörer är välkomna.

Välkommen!