Utbud av tjänster/hastigheter

Utbudet av tjänster kan variera över tid. Utbudet i sig styrs bland annat av vad kunder efterfrågar och beställer hos sina tjänsteleverantörer. Till exempel så ser vi en trend att allt färre beställer tjänster med låg hastighet och fler och fler väljer tjänster med högre hastigheter.

Eftersom tjänsteutbudet hela tiden anpassas efter marknaden och hur efterfrågan ser ut, finns det självklart möjlighet att utbudet även kan förändras framöver. Ser man ett ökat behov av en specifik hastighet kommer vi och tjänsteleverantörerna tillsammans anpassa oss efter det.