Varför försvinner hastigheten 100/10 Mbit/s hos min tjänsteleverantör?

Tjänsten 100/10 Mbit/s kommer att försvinna som valbar tjänst hos flera av våra tjänsteleverantörer i vårt nät.

Vi har under de senaste åren sett en starkare trend av att slutkunderna väljer allt högre hastigheter. Vi anpassar hela tiden vårt utbud efter det som slutkunder och tjänsteleverantörer efterfrågar. Hastigheten 100/10 Mbit/s är en hastighet som få väljer att använda, som följd av nyttjandet av mer kapacitetsdrivande tjänster samt fler uppkopplade enheter i hemmet.

Detta innebär att eftersom efterfrågan av hastigheten 100/10 har minskat så har vi mot den bakgrunden valt att fasa ut den hastigheten ur vårt urval av tjänster.

Informationen kring vilka tjänster som finns valbara på vår hemsida styrs av tjänsteleverantörerna själva och inte av oss.