Telia

Kan jag välja Telia som tjänsteleverantör?

Kommentarer

• Nej, Telia ingår idag inte i vårt utbud av tjänsteleverantörer.

Vi har idag marknadens bredaste utbud av tjänsteleverantörer, och vill kunna erbjuda ett stort utbud för dig som kund så att du har många valmöjligheter. Vi välkomnar alla tjänsteleverantörer på lika villkor och Telia är välkomna att medverka. Vi rekommenderar att du framför dina önskemål och frågor till dem.

Utbud av tjänsteleverantörer finns på vår hemsida:
    Beställ tjänster här