Telia

Kan jag välja Telia som tjänsteleverantör?

Kommentarer

• Nej, Telia ingår idag inte i vårt utbud av tjänsteleverantörer.

Vi har idag marknadens bredaste utbud av tjänsteleverantörer, och vill kunna erbjuda ett stort utbud för dig som kund så att du har många valmöjligheter. Vi välkomnar alla tjänsteleverantörer på lika villkor och Telia är välkomna att medverka. Vi rekommenderar att du framför dina önskemål och frågor till dem.

Utbud av tjänsteleverantörer finns på vår hemsida:
    Beställ tjänster här
    Julia Kundservice
  • Gäller det även om jag bara vill ha bredband från Telia?
    Siwert Klementsson
  • Ja, oavsett vilken tjänst du önskar så kan du inte välja Telia.
    Julia Kundservice
  • Telia har valt att inte delta, trots att dom är välkomna. IP Only er en direkte konkurrent till Telia. Glöm allt om Telia. Har varit trogen kund hur hos dom i många år som helst - men nu är det SLUT! Aldrig mer Telia!
    DeHAWK
    DeHAWK
  • Gäller detta även om vi väljer att ta en öppen fiber installation?
    Caroline Hjalmarsson
  • Vårt nät är öppet men det är upp till tjänsteleverantörerna att vara med i nätet.