Var hittar jag information om driftstörningar?

Vid större driftstörningar publicerar vi status på vår hemsida som även du som privatperson kan följa.

Observera att privat- och småföretagskunder med aktiv tjänst i vårt öppna nät alltid behöver vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Notera att vi skriver uppdateringarna på engelska då vi har ett flertal internationella kunder.