Var hittar jag en överlåtelseblankett?

Här hittar du ett överlåtelseavtal du kan ladda ner och skriva ut.
Båda den gamla ägaren och den nya ägaren behöver fylla i och skriva under och när överlåtelsen är registrerad kommer ett bekräftelse mejl att skickas till båda parter. Har ni inte fått en bekräftelse än kan ni kontakta IP-Only kundservice.

Det går bra att fota eller skanna den underskrivna blanketten och skicka tillbaka till oss i ett mejl till kundservice@ip-only.se.