Vad händer efter jag beställt fiber?

Efter du gjort din beställning och mottagit din beställningsbekräftelse, och vi har avslutat vår kampanj i området går det till enligt nedan:

Vänligen observera att saker och ting inte nödvändigtvis sker i denna ordning utan vi gör det vi har resurser till när det gäller bland annat grävning och installation.

1. Sammanställning av alla beställningar samt grovprojektering av området, vilket innebär att vi ritar ut de sträckor vi kan komma att behöva gräva.

2. Finprojektering, insamling av markavtal och andra nödvändiga tillstånd.

3. Byggbeslut - vi meddelar om fiberutbyggnaden blir av eller inte.

4. Byggstart, vi gräver ut stamnätet i området och planerar tomtgrävningen på din fastighet med dig.

5. Tomtgrävning och installation.

6. Aktivering och nu kan du beställa dina tjänster!

Här kan du läsa om fiberresan och alla steg som vi kommer att passera på vägen.