Vad är det ni installerar för hårdvara?

Vid installation får du en utomhusbox placerad på fasaden där fibern senare kommer anslutas. Utomhusboxen klarar extrem kyla, den är speciellt framtagen för att klara alla olika väderlekar

Du kommer även få en fibermottagare installerad på insidan i direkt anslutning till den utanför.
Måtten för dessa är:
  • Fasadbox:
    Höjd 212 mm
    Bredd 143 mm
    Djup 42 mm
  • Fibermottagare:
    Höjd 200 mm
    Bredd 130 mm
    Djup 50 mm
Jag ska renovera, kan jag bara ta ner fibermottagaren?​​​

Vad händer om fiberkabeln skulle skadas och sluta fungera?​​​

Vi på IP-Only äger kundutrustningen och skulle den gå sönder utan att du som kund orsakat skadan kommer vi att byta denna kostnadsfritt. Skulle utrustningen skadas av dig som fastighetsägare kommer en teknikerkostnad tillkomma. Beroende på utsträckningen och på arbetet som krävs för att åtgärda skadan varierar priset.