Utomhusbox

Varför måste jag få en box installerad utomhus?  Kan jag inte få en inomhus endast?
IP-Only Kundservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Utomhusboxar används i de flesta av våra områden och förenklar installationen både för oss och dig som kund.
    Boxen sätts upp i samband med projekteringsmötet vilket gör att vi endast behöver besöka dig 1 gång till för installation inomhus.

Det underlättar även för eventuella felsökningar i framtiden då du som kund inte behöver vara på plats för att släppa in tekniker i fastigheten.

Det finns ingen möjlighet att sätta denna box invändigt, vi placerar en box på utsidan och inomhus sätts din fibermottagare upp där du sedan kopplar in din utrustning.
    Amanda Kundservice
  • Varför nämns inte utomhusboxen i erat inlägg här:
    https://kundservice.ip-only.se/org/ip-only/d/hur-kommer-kabeln-in-i-huset/

Jag har redan ett färdigt tomrör liggandes i marken som går från tomtgräns in i huset. Detta lades ner i marken samtidigt som inkommande el byttes i förebyggande syfte för ev fiberinstallation.

Nu när min beställning är beställd och bekräftad (men ingen byggstart ännu) går inte detta tomrör inte att använda nu?
    Krille
  • Hej Krille,

Vår entreprenör kommer kika på om det finns möjlighet att nyttja din kanalisation när du har ditt projekteringsmöte. Vi kan inte veta idag om det går att nyttja kanalisationen fören vi kommer hem till dig och undersöker.

Ha en fin dag!
    Julia Kundservice
  • Vilka är yttermåtten på utomhusdosan, bortsett från fästena?
    Curt Gustavsson
  • Hej Curt,

Måtten för utomhusboxen:

Höjd: 212 mm
    Bredd: 143 mm
    Djup: 42 mm

Ha en fin helg!
    Julia Kundservice
  • Hur många meter kan boxen på insidan och utsidan sitta från varandra? Vill sätta utomhus boxen på en annan vägg så att den inte sitter precis vid ytterdörren.
    Viktor Westerberg
  • Hej Victor!

Vi sätter boxen på insidan så nära som möjligt med utomhusboxen.