Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Tidigare Svensk Infrastruktur i Märsta med 36 månader gratis internet

Bor du i Märsta, har tidigare haft Svensk Infrastruktur som nätägare och fått 36 månader gratis internet vid installation har denna tid nu löpt ut.

Du är välkommen att välja en ny tjänsteleverantör, för att se mer och jämföra utbud vänligen besök vår hemsida
Amanda Kundservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy