Om tjänsteportalen visar fel adress

När du direkt kopplar din dator till fibermottagaren bör du hamna på tjänsteportalen. I vissa fall kan fel adress visas, om detta händer vänta några minuter alternativt starta om fibermottagaren så bör rätt adress dyka upp.

Det är viktigt att inte beställa några tjänster om fel adress visas.

Skulle detta inte lösa problemet är du välkommen att ringa in till vår kundservice för vidare hjälp på 0200-43 00 00.

Du kan dock alltid gå in direkt på våran hemsida för att beställa tjänster och skriva in korrekt adress själv eller vända dig till önskad tjänsteleverantör.