Medlemskap i Villaägarna

IP-Only bjuder dig som kund på upp till 2-års medlemskap i Villaägarnas Riksförbund.
Medlemskapet träder automatiskt i kraft när din fastighet har fått fiber installerad, dvs när du kan börja beställa dina tjänster (internet, tv och telefoni) och gäller det året din installation har blivit klar samt följande år.
Detta erbjudande gäller endast om du inte har varit medlem i Villaägarna inom de senaste 12 månaderna.

Önskar du säga upp ditt medlemskap hör du av dig direkt till Villaägarnas medlemsservice på 010-750 01 00 eller info@villaagarna.se.