Kommer till installationsportalen, vad gör jag nu?

När lamporna PWR och WAN lyser grönt på din fibermottagare och du kommer till installationsportalen är din fiberanslutning ett steg ifrån att vara driftsatt och klar. Den information vi behöver för att driftsätta din adress finner du markerat med rött på bilden nedan.

Återkom med denna information samt vilken adress detta gäller via mejl till vår kundservice så hjälper vi dig.

Mejl: kundservice@ip-only.se