Kommer till installationsportalen, vad gör jag nu?

Observera att detta inte alltid är ett steg som behöver genomföras. Driftsättning görs av våra tekniker men kan ta upp till 2 dagar efter att WAN börjar lysa.

När lamporna PWR och WAN lyser grönt på din fibermottagare är din installation färdig.
Kommer du till till installationsportalen är din fiberanslutning ett steg ifrån att vara driftsatt och klar. Den information vi behöver för att driftsätta din adress är din MAC-adress som finns angiven på framsidan av din fibermottagare samt din leveransadress.

Återkom med MAC-adress samt vilken adress detta gäller via mejl till vår kundservice så hjälper vi dig.