Kommer till installationsportalen, vad gör jag nu?

När lamporna PWR och WAN lyser grönt på din fibermottagare är din installation färdig.

Kommer du till till installationsportalen är din fiberanslutning ett steg ifrån att vara driftsatt och klar. Den information vi behöver för att driftsätta din adress är din MAC-adress som finns angiven på framsidan av din fibermottagare samt din leveransadress.

Återkom med MAC-adress som du hittar på framsidan eller baksidan av fibermottagaren samt vilken adress detta gäller via mejl till vår kundservice så hjälper vi dig.