Kommer fiberanslutningen räcka i hela huset?

För att säkerställa att fibern räcker i hela fastigheten behövs en bra router för att det trådlösa Wi-Fi ska nå ut i hela huset. Detta kan du köpa i flertal elektronikaffärer där en även ska kunna få rådgivning kring vilken typ en kan tänkas behöva.

Det finns även möjligheten att beställa till en extraanslutning för till exempel övervåningen om en skulle önska, men huvudanslutningen placeras alltid i markplan max 1,5 meter från husgrund.
Observera att möjligheten att sätta en anslutning på ett annat våningsplan beroende på fastighetens omständigheter.

Jag vill beställa en extraanslutning till min fastighet, hur gör jag?​​​

Tänk på att det även går att få hjälp av hemtekniker med placering av utrustningen, mer information hitta du på våran hemsida.

Det går alltid bra att ringa in till Kundservice för hjälp med att avgöra detta på 0200-43 00 00 vardagar 08.00 – 17.00 alternativt mejla in till oss här.