Kan jag påverka var på tomten ni gräver?

Under projekteringsmötet har du möjlighet att tillsammans med entreprenör gå igenom förläggning av fiberkabel och montering av fibermottagare. På detta möte kan du som kund framföra dina önskemål kring placering av mottagare och nedgrävning av fiberkabel.

Entreprenör kommer i bästa mån gå dina önskemål till mötes förutsatt att dessa stämmer överens med den standard som är satt för ​Robust Fiber.​​​