Kan jag koppla in en router och en dator från olika LAN-portar?

Det finns 4 lanportar på fiberboxen. Till lanport 1 har vi kopplat en router. Till lanport nr 2 har vi kopplat digitalboxen till tv-n. Kan vi koppla en dator direkt till ngn av de två lediga lan-portarna?

Kommentarer

• Du kan inte koppla in en router och en dator i två olika LAN-portar utan du behöver i så fall koppla in datorn direkt i din router för att det ska fungera.