Kabel djup

Hur djupt ska kabeln vara nedgrävd på tomten? Eller marken? Ska den markeras med grönt nät även på tomten eller gäller det bara om de grävt på mark som ska till andra fastigheter?
Ursula Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Ursula,

Beroende på vad det är för markunderlag förhåller vi oss till olika grävdjup. Vi följer Robust fibers branschstandard där du kan läsa mer om grävdjup och förläggning av fiber.

Vi ska alltid lägga grönt markeringsband där vi förlägger fiber oavsett om det grävs på tomtmark eller utanför tomt.
    Sofia Kundservice
  • Ok ska jag leta i dokumentet eller vet du på rak hand vad det är? Om det saknas markeringsbad och skyddskabel vart vänder man sig då? Jag har haft en kvalitetskontrollant här som heter Jesper Ekstrand han har dokumenterat ett antal fel hos oss.
    Ursula
  • Bästa svaren på de frågorna kan du få från mina kollegor på vår reklamationsavdelning. Du är välkommen att skicka in en reklamation via vårt reklamationsformulär för vidare hjälp: https://www.ip-only.se/privat/kundservice/reklamation/. Det går även att bifoga dokument i formuläret och om du vill får du gärna bifoga dokumentet från kvalitetskontrollanten.
    Sofia Kundservice