Jag vill beställa korttidsabonnemanget, hur gör jag?

Nedan finner du steg till hur du beställer korttidsabonnemanget:

Steg 1 - Datorn behöver direktkopplas med nätverkskabel till fibermottagaren, viktigt att datorn inte har något annan anslutning aktiv.

Steg 2 - Skriv in valfri webbadress i valfri webbläsare och du ska automatiskt hamna på självaktiveringsportalen.

Steg 3 - Välj korttidssurf, se bild nedan:

Steg 4 - Välj "Läs mer och beställ", se bild nedan:

Steg 5 - Skriv in dina personuppgifter och skicka beställning, se bild:

Steg 6 - Välj därefter vilken period du önskar, se bild:

Steg 7 - Skriv in dina kortuppgifter och betala, se bild. Därefter kommer anslutningen fungera.