Jag vill beställa korttidsabonnemanget, hur gör jag?

Nedan finner du steg till hur du beställer korttidsabonnemanget:
OBS! För dig som har använt denna tjänst tidigare, notera att det har skett förändringar och du behöver inte längre vara på plats för att aktivera surfen (Se steg 4)

Innan du kan köpa surftid behöver du aktivera ett så kallat grundabonnemanget för A3 korttid. Detta kan du göra genom att gå in på denna länk.

Steg 1 - Välj tjänsteleverantören A3, se bild:

Steg 2 - Välj "Korttid: A3", se bild:

Gå in på "Läs mer" och tryck därefter "Beställ".

Steg 3 - Skriv in dina personuppgifter och skicka beställning, se bild:

Steg 4 - surfa till korttid.ip-only.se

Observera! För att kunna genomföra köpet:

• Använd en enhet som redan har tillgång till internet. Till exempel en smartphone med 3G- eller 4G-uppkoppling.
  • Se till att enheten du använder inte är ansluten till fibermottagaren eller ett trådlöst nätverk (WiFi) som i sin tur är ansluten till fibermottagaren.
    Tips om du befinner dig i fastigheten och inte kommer vidare till betalsidan - stäng av wifi-symbolen på din smartphone/surfplatta och prova igen!
  • Finns det redan aktiv surftid på adressen behöver den först ha löpt ut innan du kan köpa ny surftid igen.

Steg 5 -  Skriv in din adress och välj därefter vilken period du önskar, se bild:

Steg 6 - Skriv in dina kortuppgifter och betala, se bild. Därefter kommer anslutningen fungera.