Jag vill beställa korttidsabonnemanget, hur gör jag?

Nedan finner du steg till hur du beställer korttidsabonnemanget:
OBS! För dig som har använt denna tjänst tidigare, notera att det har skett förändringar och du behöver inte längre vara på plats för att aktivera surfen (Se steg 4)

Innan du kan köpa surftid behöver du aktivera det så kallade grundabonnemanget för A3 korttid. Detta kan du göra genom att gå in på denna länk.

Steg 1 - Välj tjänsteleverantören A3, se bild:

Steg 2 - Välj "Korttid: A3", se bild:

Gå in på "Läs mer" och tryck därefter "Beställ".

Steg 3 - Skriv in dina personuppgifter och skicka beställning, se bild:

Steg 4 - surfa till korttid.ip-only.se. OBS! Viktigt att du använder en enhet som redan har tillgång till Internet. Till exempel en smartphone eller surfplatta.

Steg 5 -  Skriv in din adress och välj därefter vilken period du önskar, se bild:

Steg 6 - Skriv in dina kortuppgifter och betala, se bild. Därefter kommer anslutningen fungera.