Jag vill beställa korttidsabonnemanget, hur gör jag?

Observera! Endast kunder som har ett befintligt korttidsabonnemang kan nyttja denna tjänst.

Steg 1 - surfa till korttid.ip-only.se

Observera! För att kunna genomföra köpet:

• Använd en enhet som redan har tillgång till internet. Till exempel en smartphone med 3G- eller 4G-uppkoppling.
  • Se till att enheten du använder inte är ansluten till fibermottagaren eller ett trådlöst nätverk (WiFi) som i sin tur är ansluten till fibermottagaren.
    Tips om du befinner dig i fastigheten och inte kommer vidare till betalsidan - stäng av wifi-symbolen på din smartphone/surfplatta och prova igen!
  • Finns det redan aktiv surftid på adressen behöver den först ha löpt ut innan du kan köpa ny surftid igen.

Steg 2 -  Skriv in din adress och välj därefter vilken period du önskar, se bild:

Steg 3 - Skriv in dina kortuppgifter och betala, se bild. Därefter kommer anslutningen fungera.