Jag vill beställa korttidsabonnemanget, hur gör jag?

Nedan finner du steg till hur du beställer korttidsabonnemanget:
OBS! För dig som har använt denna tjänst tidigare, notera att det har skett förändringar och du behöver inte längre vara på plats för att aktivera surfen (Se steg 4)

Innan du kan köpa surftid behöver du aktivera det så kallade grundabonnemanget för T3 korttid

Steg 1 - Välj tjänsteleverantören Telecom3, se bild:

Steg 2 - Välj "Läs mer och beställ", se bild:

Steg 3 - Skriv in dina personuppgifter och skicka beställning, se bild:

Steg 4 - surfa till korttid.ip-only.se. OBS! Viktigt att du använder en enhet som redan har tillgång till Internet. Till exempel en smartphone eller surfplatta.

Steg 5 -  Skriv in din adress och välj därefter vilken period du önskar, se bild:

Steg 6 - Skriv in dina kortuppgifter och betala, se bild. Därefter kommer anslutningen fungera.