Jag vill beställa en extraanslutning till min fastighet, hur gör jag?

Vill du beställa en extraanslutning till din fastighet gör du det enklast via vår via vår hemsida samtidigt som du beställer din huvudanslutning.

Vill du komplettera din beställning med en extraanslutning behöver du mejla in till oss via vår hemsida så kommer vi se över möjligheten att lägga till en sådan i efterhand.

En extraanslutning kan man välja till om man t.ex. har ett extra hus på tomten eller en uthyrningsdel i samma byggnad.

Observera att du inte kan ha samma abonnemang från en tjänsteleverantör på flera fibermottagare, utan du behöver i så fall ha två olika abonnemang på vardera installerad enhet.