Jag vill ångra min beställning inom ångertiden på 14 dagar, hur gör jag det?

För att ångra din beställning av fiber behöver vi få in detta skriftligen. Vänligen mejla oss via vår hemsida
Det går även bra att ringa in till vår kundservice och signera med Mobilt Bank-ID

När vi har behandlat ditt ärende får du en bekräftelse.

Har du inte möjlighet att skicka in ett mejl eller signera med Bank-ID kan du posta in ditt ärende till oss.