Jag vill ändra till delbetalning på min faktura, hur gör jag då?

Jag skulle vilja ändra till delbetalning istället för att betala allt i en faktura, hur gör jag då?

IP-Only Kundservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Vill du ansöka om delbetalning behöver detta ske innan påbörjad installation.

Har du redan fått fakturan har vi ingen möjlighet att ändra betalningsalternativ.

För att ändra dina fakturauppgifter behöver du kontakta oss via mejl. Vänligen uppge den adress som du beställt fiber till samt hur många månader du vill lägga upp din delbetalning på så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alternativen är:
    12 månader (11 betalningar) 0 % ränta
    24 månader (23 betalningar) 4,95 % ränta
    36 månader (35 betalningar) 4,95 % ränta
    60 månader (59 betalningar) 4,95 % ränta

Uppläggningsavgift (engångsavgift): 495 kr
    Administrativ avgift (per betalning): 29 kr

Observera att vid val av delbetalning så är det inte möjligt att nyttja rotavdrag.

Vid val av delbetalning skickar Ecster e-post med länk till avtal för digital signering. Har ert avtal inte signerats inom 30 dagar kommer fiberanslutningen att faktureras i sin helhet efter slutförd installation. Förutsättning för avbetalning är ett kreditgodkännande hos Ecster.

E-post: kundservice@ip-only.se

Tina