Jag vill ändra till delbetalning från faktura, hur gör jag?

Kontaktar du oss innan installation går det bra att ändra betalningsalternativ.

Alternativen är:
12 månader (11 betalningar) 0 % ränta
24 månader (23 betalningar) 4,95 % ränta
36 månader (35 betalningar) 4,95 % ränta
60 månader (59 betalningar) 4,95 % ränta

Uppläggningsavgift (engångsavgift): 495 kr
Administrativ avgift (per betalning): 29 kr

Observera att vid val av delbetalning så är det inte möjligt att nyttja ROT-, och RUT-avdrag.

Vid val av delbetalning skickar Ecster e-post med länk till avtal för digital signering. Har ert avtal inte signerats inom 30 dagar kommer fiberanslutningen att fakturera i sin helhet efter slutförd installation. Förutsättning för avbetalning är ett kreditgodkännande hos Ecster.