Jag har gjort en beställning på fiber och undrar nu när jag ska betala?

Fakturan skickas efter slutförd installation till den e-postadress du angivit i beställningen.

Bra att veta:
  •  Fakturan skickas i PDF-format.
  • 30 dagars betalningsvillkor.
  • Saknar vi en e-postadress, skickas fakturan med post till din angivna fakturaadress.
  • Har du valt delbetalning kommer du att få ett mejl från Ecster med en länk till avtal för digital signering.