Jag har fått min faktura via e-post men vill gärna ha den på papper, går det?

Vi skickar våra fakturor via mejl vid slutförd installation detta för effektivare fakturahantering och för miljön. Fakturan skickas till den e-postadress du angivit vid beställningstillfället. Du får då fakturan i PDF-format. Önskar du få fakturan i pappersform går det bra att kontakta vår kundservice som postar ut den till dig. Saknar vi en e-postadress från dig kommer du att få fakturan skickad till din angivna fakturaadress.