Behöver du kom-igång-hjälp efter att fibern är installerad?

Ibland är det svårt att veta hur man ska komma igång efter att fibern är installerad, har du valt en leverantör men har svårt att efter detta faktiskt koppla in router eller annan utrustning kan du nu boka en hemteknikerEtt hembesök kostar endast 399 kronor i timmen, efter RUT-avdrag (799 kr utan RUT), därefter 99 kr per 15 min, efter RUT-avdrag (199 kr utan RUT)

En hemtekniker kan hjälpa dig som kund med:
  • Aktivering av tjänst
  • Vidaredragning av kablar
  • Installation av router och annan utrustning
  • Koppla upp olika enheter mot wifi
Du kan boka en tekniker och läsa mer om tjänsten på vår hemsida www.ip-only.se/hemtekniker alternativt genom att kontakta vår kundservice 0200 - 43 00 00. När du har lagt en bokning får du kontakt inom 24 h av den hemtekniker som kommer att besöka dig och ni bokar tillsammans en tid som passar dig.