Jag är inte nöjd och vill göra en reklamation, hur går jag tillväga?

För oss är det viktigt att du som kund är nöjd. Om det är något vi kan förbättra vill vi gärna ha din feedback.

En reklamation av en tjänst kan göras när resultatet inte motsvarar det som parterna kommit överens om eller om arbetet inte är fackmannamässigt utfört.

Har något av detta skett på din fastighet vid installation av din fiberanslutning?

Vi ber dig då besöka vår hemsida för att fylla i ett reklamationsformulär.