Inget internet

Hej,
Jag är på semester i Köpenhamn och mitt Internet fungerar inte. Jag behöver komma åt mina jobbmail.
Kontaktade It-support på mitt jobb men de hänvisade till er.
Tacksam för snabb återkoppling.
Mvh
Stephanie

Kommentarer

• Hej Stephanie!

Upplever du problem med din uppkoppling är det viktigt att du felanmäler till din tjänsteleverantör som vid behov tar ärendet vidare till oss som nätägare.

Observera att information och uppdatering kring felanmälan och driftstörningar ges av din tjänsteleverantör.
    Tips! Innan du felanmäler:

1.  Kontrollera att alla kablar sitter ordentligt inkopplade till fiberdosan så det inte är glapp någonstans.
    2. Kontrollera vilka lampor som lyser på din fibermottagare.
    3. Ta bort eventuell router och direktkoppla din dator till fibermottagaren.
    4. Starta om din fiberdosa genom att göra en reset. Klicka här för att se hur du går tillväga för att göra en reset.
    Matilda