Hur vet jag att min fiber är redo att användas?

När fibermottagaren är aktiverad ska två lampor lysa grönt:
  • PWR
  • WAN (indikerar kontakt med fibernätet)
Det kan ta lite tid innan alla lampor lyser efter slutförd installation. När din adress är aktiverad kan du gå in på vår tjänsteportal och beställa de tjänster du önskar.

Det går även bra att ringa direkt till tjänsteleverantören, så hjälper de dig att koppla på de tjänster du vill ha.

Se även: Installationsguide och ​Kommer till installationsportalen, vad gör jag nu?​​​