Hur går en installation till hos mig som bor i lägenhet?

Här ser du steg för steg vad som gäller vid installation:

1. Planering
När avtalet tecknats kommer ni att bli kontaktade och byggstartsmöte bokas. På mötet bestämmer vi hur vi ska bygga samt tidplan för byggnation. Vi ansvarar för informationen till de boende gällande installationen i lägenheterna.

2. Installation
Vårt fastighetsnät består av ett fiberpar per bostad/lokal. Denna dras i befintlig kanalisation eller som ny kanalisation i samråd med fastighetsägaren. Fibermottagare placeras oftast ovan ytterdörren.

3. Aktivering
Lägenhetsinnehavaren eller hyresgästen väljer och beställer tjänster via vår tjänsteportal eller via önskad tjänsteleverantör. Mer information om hur slutkunden kommer igång kommer i samband med installation.

För vidare läsning kan du titta närmare här på hemsidan.