Händer det något med fibermottagaren om jag väljer att kallställa min stuga och bryta stömmen?

Kylan är inget problem för fibermottagaren. Våra rekommendationer är att alltid hålla fibermottagaren strömsatt då vissa uppdateringar kan behöva göras.

Lämnar du din fibermottagare utan ström under en period ber vi dig göra en reset när du är åter på plats.