Grattis Vingåker till utnämningen Årets kommun - stor fiberutbyggnad en del bakom priset

Vingåkers kommun utnämndes till Årets kommun av organisationen Hela Sveriges ska leva. En av de största anledningarna var kommunens långsiktiga digitaliseringsarbete, och då främst fiberutbyggnaden tillsammans med IP-Only. Kommunens fiberarbete har även uppmärksammats med glädjande utbyggnadssiffror i Post- och telestyrelsens årliga bredbandskartläggning.

Läs hela nyheten här
Amanda Kundservice Rapportera olämpligt innehåll