Går det att få fakturan till mitt företag istället för till mig som privatperson?

Fastighetsägaren är den juridiska part IP-Only tecknar avtalet med. Äger du fastigheten privat så har vi ingen möjlighet att skriva detta på ditt företag, däremot kan vi ändra fakturaadressen till C/O och på så vis skicka fakturan till ditt företag.
Observera att en sådan ändring måste göras innan installationen är färdig. Har fakturan skickats ut har vi ingen möjlighet att ändra den.