Går det att få fakturan till mitt företag istället för till mig som privatperson

Fastighetsägaren är den juridiska part IP-Only tecknar avtalet med. Äger du fastigheten privat så har vi ingen möjlighet att skriva detta på ditt företag, däremot kan vi ändra fakturaadressen till C/O och på så vis skicka fakturan till ditt företag.

Observera att en sådan ändring behöver göras innan installationen är färdig.