Får man de fria tv-kanalerna när man installerar fiber?

Är intresserad av fiber men bor där sporadiskt. Kan man installera fiber och samtidigt få de vanliga kanalerna fritt som med antenn?

Conny johansson Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer

• För att få tillgång till TV-kanaler behöver du ett abonnemang hos någon av våra tjänsteleverantörer. Det finns olika leverantörer för TV med olika erbjudanden.

För att se vilka tjänsteleverantörer som finns tillgängliga är du välkommen att besöka vår tjänsteportal: http://www.ip-only.se/portal

Tina
  • Jag undrar samma sak som Conny, och vill ha ett förtydligande:
    Alltså: Har i dagsläget bara de markbundna kanalerna, TV1, TV2, TV4, TV6, SVT24, Barnkanalen och Kunskapskanalen. OM jag får in fiber i villan, kan jag då beställa BARA ett abonnemang för INTERNET (inte tv-paket), och fortfarande kunna se de markbundna kanalerna som nu, via tv-antennen på taket?
    Monika Hillström
  • Det går utmärkt att beställa ett abonnemang med endast Internet till fibermottagaren och ha kvar de markbundna kanalerna, de är inte sammankopplade.

Om du sen önskar utöka ditt utbud av kanaler, går det att beställa ett abonnemang via fibernätet.
    Amanda
  • Hej!
    Om jag bara vill ha TV och inget annat, går det bra?
    Danne
  • Hej Danne, självklart kan du bara välja TV om du önskar det.
    Julia Kundservice
  • Går det att beställa tv från en leverantör och Data från en annan?
    Mattias
  • Det går jättebra att beställa olika tjänster från olika leverantörer.