Kommer min fiberanslutning räcka i hela huset?

Hej! Jag undrar om man kan installera en fiberingång även på övervåningen i villan? Vi har ett stort hus på nästan 400 kvm. Kan man ha en ingång utifrån på nedre plan och en ingång på övre plan? Villan är över 100 år gammal och jag vill undvika dra en massa synlig kabel invändigt i hela huset. Hälsningar, Katharina Tjernström
Katharina Tjernström Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Katharina!

Självklart kan vi göra det då beställer du i så fall en extraanslutning tillsammans med din huvudbeställning. Observera att fibermottagarna inte är kopplade tillsammans utan du behöver ha två abonnemang i så fall.