Fått fiberdosa installerad, men den är inte aktiverad

I en del områden installerar vi fiberdosan innan vi grävt ned fibern på din tomt, detta för att effektivisera byggnationen och för att du som kund enbart ska behöva ett hembesök istället för två.

Det är viktigt att fiberdosan inne är kopplad till ett eluttag samt påslagen (grön lampa, PWR, lyser). Detta för att vi ska kunna testa att signalen kommer fram till din dosa.

Vi kommer höra av oss när installationen är klar och din fiber är redo att användas. Först då kan du beställa dina nya tjänster vid någon av leverantörerna som erbjuds i vårt nät.