Fått fibermottagaren installerad, men den är inte aktiverad. Varför?

I en del områden installerar vi fibermottagaren innan vi grävt ned fibern på din tomt, detta för att effektivisera byggnationen.

Det är viktigt att fibermottagaren är kopplad till ett eluttag samt påslagen - det ser du genom att PWR-lampan lyser grönt på mottagaren. Detta för att vi ska kunna testa att signalen kommer fram till din dosa.

Vi kommer höra av oss när installationen är klar och din fiber är redo att användas. Först då kan du beställa dina nya tjänster vid någon av leverantörerna som erbjuds i vårt nät.

Du kan läsa mer om hur en fiberinstallation går till här.