Hur fungerar faktureringen?

Fakturan skickas alltid ut i PDF-format till den e-postadress som angivits vid beställningstillfälle. Från och med fakturans utställande har en 30 dagar på sig att inkomma med betalning. Alla former av justeringar som till exempel delbetalning, nyttjande av ROT-/RUT-avdrag behöver ske innan fakturans utställande. Det tar generellt sätt ungefär en till två veckor från och med att fibern är installerad till att fakturan når dig.

Alla invändningar på fakturan behöver ske senast 8 dagar från fakturering.

Skulle du önska ändra betalningsalternativ till eller från delbetalning kan du som avtalspart antingen ringa till oss på 0200-43 00 00 eller mejla oss på kundservice för vidare hjälp.

Finns ingen e-post inlagd kommer fakturan skickas till den fakturaadress du angett vid beställningstillfälle.

Informationen som behövs för att genomföra betalningen återfinns på din faktura och det är
  • OCR-nummer
  • Angivet bankgironummer
Betalningsmottagare: IP-Only Produktion AB
Bankgiro: 5071-7974

Observera att ROT- och RUT-avdrag inte kan kombineras med delbetalning.

Jag skulle vilja nyttja ROT- eller RUT-avdraget, hur fungerar det?

Kan jag delbetala fakturan?​​​