Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Avbeställning

Hej!Jag har gjort en beställning för ca 1 år sedan och nu vill jag avbeställa installstionen. Vad är det som gäller då? Kan jag avbeställa? Behöver jag betala något?
Tack,MvhJohan

Kommentarer

 • Ditt avtal är bindande i 24 månader från beställningsdatum och du har alltid 14 dagar ångerrätt från att du beställer. Önskar du ångra beställningen tillkommer en annulleringsavgift: 
  • 4900 SEK innan byggbeslut tagits 
  • 6900 SEK efter byggbeslut tagits 
  Vill du ångra din beställning skickar du detta skriftligen till oss.
  Amanda Kundservice
 • Och vad hände med detta då:
  "Att bygga ny infrastruktur är förenat med stora investeringar, vilket kräver att merparten av hushållen i området måste beställa fiberanslutning för att byggnation ska vara möjlig. IP-Only ger dig besked om detta genom ett beslut om fiberutbyggnad. Du har dock rätt att frånträda din beställning och avtal utan kostnad till dess att vi har meddelat dig beslut om fiberutbyggnad. Därefter har du 14 dagars ångerrätt. För det fall byggnation inte blir av kommer din beställning att annulleras automatiskt utan någon kostnad för dig."
  Som jag läser det kan man säga upp avtalet om inte beslut har tagits ännu..
  jeff
 • Vi har många olika områden i hela Sverige och vi har olika villkor som skiljer sig från område till område. Om du återkommer till oss per mejl eller telefon med din adress kan vi kika på ditt område och vilka villkor som gäller för dig.

  Amanda Kundservice
 • Hej
  Följer gärna tråden från Jeff här !


  Jimmy Magnussson
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.