Är min fiberbeställning fortfarande giltig efter 24 månader?

Din beställning är fortfarande aktiv efter 24 månader. Bindningstiden är 24 månader därefter fortlöper avtalet, så avtalet annulleras inte per automatik efter bindningstiden löpt ut.

Du kommer fortsatt få information löpande gällande utbyggnaden av fibernätet i ditt område. När det är dags för installation av din fastighet kommer vår entreprenör kontakta dig.

Om du vill annullera ditt avtal behöver du kontakta oss på kundservice.