Om du har fått fiber installerat av Jämntkraft och upplever problem med din uppkoppling hänvisar vi dig att kontakta din valda tjänsteleverantör och göra en felanmälan. Det är tjänsteleverantören som ska hålla kontakten med dig så du hålls uppdaterad om din felanmälan, på så sätt behöver du inte kontakta både oss på IP-Only och din tjänsteleverantör.

För dig som har fiber installerat via IP-Only görs felanmälan till din tjänstleverantör som hjälper dig vidare. Vid behov kan ärendet läggas vidare till oss på IP-Only om det krävs vidare felsökning. Det är då fortsatt tjänsteleverantören som förser dig med uppdateringar.

Forumet är stängt för nya inlägg.